Зареждане

Михал Олексейчук: Не исках Хърб Дийн да спира битката с Холанд

Михал Олексейчук: Не исках Хърб Дийн да спира битката с Холанд
Публикувано на: Юни 8, 2024 в 02:00 ч
Михал Олексейчук загуби скорошната си битка с Кевин Холанд.

Полякът обаче не е съгласен с решението на Хърб Дийн да спре битката. По време на събитието UFC 302, което се проведе на 1 юни в САЩ, Олексейчук се изправи срещу Кевин Холанд. Полякът загуби битката още в първия рунд. Холанд приложи армбар на Михал, който не се предаваше, въпреки че изглеждаше така, сякаш ръката му беше счупена.

Това беше достатъчно на Дийн да се намеси и да спре битката. След двубоя стана ясно, че Михал не е със счупен ръка и е недоволен от Дийн. Ето какво сподели поляка за изминалата среща:

"Чувствам се добре. Психически всичко е наред. Бих искал да се бия през следващите няколко месеца. Ще бъда готов Чувствах се страхотно в тази битка. Не се предадох в битката. Спирането от Хърб Дийн не беше добро. Според мен това не беше правилно спиране на битката. 

Мисля, че ако битката беше продължила по-дълго, щях да имам по-добър шанс. Това е моята кариера. Моят избор. Аз съм истински воин. Вярвам, че да се предам или не е моят избор. Аз съм воин и това е моята работа. Искам да дам най-добрите битки. 

Искам да дам вълнуващи битки.", сподели Михал пред MMAJunkie.

Вие какво мислите за битката. Правилно ли беше решението на Дийн ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес