Зареждане

Michelle Waterson иска шанс за титлата срещу Jessica Andrade

Michelle Waterson иска шанс за титлата срещу Jessica Andrade
Публикувано на: Май 14, 2019 в 00:00 ч
Категория сламка вече има нова шампионка в лицето на Jessica Andrade, която успя да детронира по брутален начин Rose Namajunas. Бившата шампионка Rose в момента е на кръстопът и не иска незабавен реванш, което ще даде път на претенденти като Michelle Waterson, която в момента се намира в страхотна форма и в серия от 3 поредни победи и се надява, че тя ще бъде следващата за титлата:



Главната битка беше огнена. Мисля, че Rose се справи страхотно. Andrade от своя страна показа голямо сърце и успя да се завърне, след този тежък първи рунд. Лудата Andrade успя да я нокаутира с тръшване. Радвам се, че Rose е добре и поздравления за Andrade. Надявам се, че ще получа шанс срещу нея за титлата в следващата ми битка.






В последната си битка през март тази година Waterson успя да победи с решение Karolina Kowalkiewicz и определено заслужава шанс за титлата, но не е ясно дали ще го получи, защото бившата шампионка Joanna Jędrzejczyk също иска шанс и тя има победа над Andrade, което може да привлече интереса на новата шампионка.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес