Зареждане

Michael Bisping: Тъжно е че Demetrious Johnson напуска UFC

Michael Bisping: Тъжно е че Demetrious Johnson напуска UFC
Публикувано на: Октомври 27, 2018 в 12:18 ч
Бившия шампион в категория муха Demetrious Johnson ще бъде заменен за Ben Askren и ще отиде в ONE Championship. DJ е легенда на UFC и беше първия шампион в историята на категория муха преди да бъде победен от Henry Cejudo. Той също така беше p4p най-добрия боец в света, но след тази загуба го свалиха на 7-мото място, което беше доста несправедливо предвид факта, че победата не беше толкова изразителна.

DJ беше в оптегнати отношения с UFC, защото не искаше да се бие срещу TJ Dillashaw и явно от UFC намериха начин да се разделят с него. DJ обаче винаги ще остане в историята, защото защити титлата си цели 11 пъти, което е рекорд, който трудно ще се подобри. И докато доста хора се вълнуват от шанса на Ben Askren, то Bisping смята, че е тъжна раздялата с DJ:

Тъжно е да гледаме как Demetrious Johnson си тръгва от UFC. Той изгради тази категория муха и е лицето на категорията. Да, той загуби от Henry Cejudo, но все още е сред най-добрите и е тъжно, че си отива така. Той си отива, но това означава ли, че категория муха отива към закриване ? Ако от UFC пускат Demetrious Johnson, който е лицето на категорията, не означава ли това, че ще я закриват ?

Може би ще ги принудят да се качат в по-горната категория или ще ги пращат в ONE FC. Знае ли се, но определено изникват доста въпроси след такъв ход.


Това ли е краят на категория муха в UFC ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес