Зареждане

Michael Bisping: Кълна се, че Khabib ще изкара всички рундове с Mayweather

Michael Bisping: Кълна се, че Khabib ще изкара всички рундове с Mayweather
Публикувано на: Октомври 18, 2018 в 18:34 ч
Khabib Nurmagomedov и Floyd Mayweather изразиха желание да излязат един срещу друг на ринга след като Nurmagomedov го предизвика. Floyd веднага прие, защото ще изкара доста пари, а той това го обича. И докато много хора отписват Khabib в евентуална боксова срещу с Floyd, то Мichael Bisping се кълне, че Khabib ще изкара всички рундове на ринга с легендата:

Кълна се в Бог, че Khabib ще изкара всички рундове с Floyd на ринга. Не казвам, че Khabib е по-добър боксьор от McGregor нито, че е по-експлозивен, но той има здрава брадичка и кардио, което може да му стигне с дни. Floyd обаче е на години и не се слави с нокаутираща сила, въпреки че има победи с нокаут. Той може и да нокаутира брутално Ricky Hatton, но не е нокаутьор. Khabib намекна, че той не е успял да свали с удар McGregor, което си е така, но това не беше плана на Floyd.


Conor McGregor беше твърде изморен и започне да поема всички удари без да отвръща. Той беше изтощен и рефефа прекрати срещата. Това обаче няма да се случи срещу Khabib, защото Floyd може да го размаже, но Khabib постоянно ще върви срещу него и ще изкара всички рундове. Conor също не беше далеч от това да изкара всички 12 рунда.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес