Зареждане

Michael Bisping: Daniel Cormier щеше да победи Jon Jones на UFC 239

Michael Bisping: Daniel Cormier щеше да победи Jon Jones на UFC 239
Публикувано на: Юли 13, 2019 в 08:40 ч
Много от феновете бяха разочаровани от представянето на Jon Jones на UFC 239, което се проведе във Вегас. За първи път в своята кариера 'Bones" спечели с раздвоено решение и защити титлата си срещу Thiago Santos. Бившият шампион Michael Bisping е гледал отблизо двубоя и вярва, че бойците вече започват да настигат Jones и неговия върл враг Daniel Cormier е щял да го победи, ако е бил в клетката с Jones на UFC 239 във Вегас:


Всички говорят за най-добрия на всички времена и когато той влизаше в клетката се представяше страхотно и никой не можеше да се мери с него. Той беше толкова впечатляващ, че не можеха да го стигнат. Сега обаче виждаме как хората вече започват да го настигат. Не го казвам, защото съм хейтър на Jones. Моето мнение е, че Cormier щеше да победи версията на Jones, която се би срещу Santos във Вегас. Не казвам, че Jones става по-зле в клетката, но просто се вижда, че другите вече го настигат. 

Няма значение дали има пикограми или няма. Видяхме го срещу Smith, който игра доста дефанзивно, но въпреки това стигнаха до решение. Тогава той се изправи срещу Santos и пак стигнаха до решение. Santos се справи добре и трябва да отбележим, че последните му опоненти се състезаваха в средна категория. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес