Зареждане

Мейси Барбър все още вярва, че може да счупи рекорда на Джоунс

Мейси Барбър все още вярва, че може да счупи рекорда на Джоунс
Публикувано на: Януари 20, 2020 в 09:07 ч
21-годишната състезателка на UFC в категория муха Мейси Барбър загуби непобедената си статистика във Вегас. Тя се изправи срещу Роксан Модафери и беше надиграна. Двете стигнаха до решение, което беше единодушно в полза на Модафери. Това спря серията от 8 поредни победи за младата надежда в ММА. Мейси беше безгрешна в UFC и има 3 победи с нокаут, но този път нямаше късмет.

Тя се цели в това да счупи рекорда на Джон Джоунс и да стане най-младия шампион в историята на UFC. "Bones" спечели първата си титла на 23 години и 242 дни, а Барбър все още вярва, че може да подобри това. Няма да й е лесно, защото тя се състезава в категорията на Валентина Шевченко, но Мейси няма да губи вяра. Ето какво каза тя в социалните мрежи след загубата си:


Какъв живот. Тази вечер нещата не се случиха по план за мен, но изобщо не съжалявам. Благословена съм и благодарна на Бог за хората, които са в моя живот. 

Ще ви излъжа ако кажа, че не планирах да напусна клеткaта с непобедена статистика, но не успях да си тръгна с вдинаги ръце. Благодаря на Модафери и всички, които ме подкрепят. Нещата не се случиха по план, но моята цел все още е да счупя рекорда на Джоунс и да стана най-младия шампион в историята на UFC. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес