Зареждане

Мениджърът на Jones: Ако от USADA са разумни, ще допуснат 'Bones' през 2018

Мениджърът на Jones: Ако от USADA са разумни, ще допуснат 'Bones' през 2018
Публикувано на: Февруари 13, 2018 в 07:12 ч

Дали Jon Jones ще се завърне в Октагона тази година?

Според мениджъра му, Malki Kawa, бившият шампион в полутежка категория има шанс отново да се бие в UFC през 2018-та.

Това, разбира се, ако от USADA постъпят разумно и приеман твърденията на Jones, че никога не е приемал нищо забранено, за истина:

"До края на месеца очакваме да получим повече яснота. Очакваме да приключим цялото разследване с USADA дотогава."

"Надяваме се всичко да протече гладко. До края на март пък би трябвало вече да знаем какво ще правим. Бих казал, че има 95% шанс Jones да се бие през 2018-та."

Jones беше обвинен в употреба на забранени вещества след победата си срещу Daniel Cormier в UFC 214, като тогава титлата беше върната на DC.

"Ако от USADA са разумни, каквито смятам, че са, и вземат предвид цялата информация с която разполагат, ще приемат факта, че Jones не е мамил и не е взимал умишлено нищо забранено. Сигурен съм, че го знаят и всеки може да стигне до този извод, имайки предвид обстоятелствата. Това е всичко, което мога да кажа за случващото се на този етап."

Kawa също спомена и за успешното преминаване на Jones през детектора на лъжата, което допълнително потвърждава невинността на боеца.

Предстои да разберем дали Jones ще се завърне отново в Октагона, разтърсвайки своята дивизия. Да не говорим, че със сигурност ще има и трета среща с Daniel Cormier.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес