Зареждане

Megan Anderson разкри плана си за Holly Holm

Megan Anderson разкри плана си за Holly Holm
Публикувано на: Юни 5, 2018 в 09:23 ч

Megan Anderson ще се впусне в най-голямата си битка до момента само след няколко дни.

Бившата Invicta FC шампионка в категория перо ще се изправи срещу бившата UFC шампионка в категория петел Holly Holm в главната карта на UFC 225.

Това ще бъде първата битка за дивизията, която няма да бъде за титлата.

Anderson е в серия от 4 поредни победи, като тази среща ще бъде и нейният дебют в UFC.

"Мисля, че добре се получи. Всички ще бъдат изненадани от промените в играта ми. Смятам, че Holly е много умела състезателка. Тя от доста време се занимава с това и усещам, че хората, които не са гледали Invicta FC и не знаят много за мен, веднага започват да предполагат, че е по-добра в бокса и ще се справи с мен без проблеми."

"Да ви кажа честно, това не е бокс, това е ММА - не е само една дисциплина. А Holly залага само на една дисциплина, доколкото съм ѝ гледала срещите. Точно в това се различаваме."

"Аз имплементирам всичко в стила си и хората просто още не са го видели. Нямам търпение да покажа, че залагам не само на удари, но и на игра на земя. Мисля, че добре ще се получи срещата с Holly. По-голяма съм от нея, по-силна и се вълнувам да го покажа."

UFC 225 ще се проведе на 9-ти юни в Чикаго.

Шампионката в категория перо Cris Cyborg наскоро сподели в интервю, че с удоволствие би се изправила с победителката от тази среща преди да се изправи срещу шампионката в категория петел, Amanda Nunes и да се оттегли от UFC.

Anderson не остави това без коментар, като е наясно, че тя е сериозна заплаха за титлата в категория перо:

"Не ме вълнува особено какво говорят хората - в крайна сметка сме само аз и Holly в клетката. Единственото, което мога да контролирам, съм самата аз и изпълнението ми на 9-ти юни. Другото са спекулации. Нека видим как ще свърши срещата. Cris може да си говори каквото пожелае."

"Тя се е била с Holly преди и я е побеждавала - знае, че може да я надвие отново. Докато аз съм ѝ непонятна. С мен не се е била. Млада съм и имам хъс. Задобрявам все повече след всяка среща. Тепърва ще съм във вихъра си. Сериозна заплаха съм за нея - разбира се, че ще си мисли, че от UFC ѝ готвят реванш с Holly."

"Във всяка една от срещите си съм била подценявана. Нищо ново. Ако опитът печелеше битки, щях да съм в серия от загуби, но не съм."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес