Зареждане

Майката на Chael Sonnen е истинския американски гангстер

Майката на Chael Sonnen е истинския американски гангстер
Публикувано на: Май 24, 2019 в 01:07 ч
Chael Sonnen може и да е американският гангстер по прякор, но по всичко личи, че неговата майка всъщност е истинския американски гангстер в семейството. Бившият боец на UFC и настоящ такъв нa Bellator реши да разкаже интересна история затова как неговата майка използва реномето на сина си, за да си изкарва билети за събития на UFC:



Моята майка има връзка с Daniel Cormier, която е отпреди 20 години. Тази връзка се изразява в това, че той минал покрай нея и я поздравил, а тя си мисли, че двамата са най-добри приятели. На първата битка между Daniel Cormier и Anthony Johnson тя ми каза, че иска да отиде и да подкрепи DC. Майка ми ме помоли да се обадя на Dana White и да го питам дали има още билети. Казах й, че няма да го направя, защото си има правила и определено няма да получиш билети, ако се обадиш в последния момент. 

Бях готов да й купя билет дори да ми струва заплатата за месец и бях категоричен, че не трябва да звъни на Dana White. Отивам в другата стая , за да се облека и когато излязох я виждам с моят телефон в ръце. Попитах я какво прави, а тя ми каза, че ще си уреди билет. Обадила се на Dana White и казала, че е майка ми и така успяла да си уреди място на първия ред за битката между DC и Johnson.







Chael влиза в клетката на Bellator 222 и ще се бие с Lyoto Machida.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес