Зареждане

Майкъл Пейдж: Правя опонентите ми да изглеждат като слабаци

Майкъл Пейдж: Правя опонентите ми да изглеждат като слабаци
Публикувано на: Декември 30, 2019 в 00:00 ч
Майкъл Пейдж не е доволен от коментарите, че неговите опоненти са слабаци. Атрактивния британец отново се представи на високо ниво и успя да нокаутира Шишно Анзаи на Bellator 237 в Япония. С тази победа "Venom" навлезе в серия от 3 поредни победи с нокаут и записа рекорд 4-1 през тази година. Пейдж беше непобеден в ММА, но през май загуби с нокаут от Дъглас Лима в битка от турнира в полусредна категория.

Пейдж търпи доста критика заради това, че неговите опоненти били самозванци, но той не смята така. "Venom" споделя, че истинските фенове на ММА познават неговите опоненти, които не били слаби, а той ги правил да изглеждат такива. Ето какво още сподели той за качествата на съперниците си в клетката:


Хората говорят за моите опоненти, че били слаби, но това за мен е комплимент. Хората, които наистина разбират от ММА знаят за опонентите ми и за това, през което те са минали. Те продължават да говорят, че опонентите ми са слаби и това означава, че аз ги правя да изглеждат такива. 

Всеки може да си го получи. Лима се опитва да се дистанцира от мен и говори за смяна на категорията. Ще продължа да се бия, докато той повече няма къде да бяга. Ще му го върна. Загубата е единствена в моята статистика и ще продължават да ми го напомнят. 

Завръщам се и ще бъде забавно. Лима говореше, че иска да се бием, защото съм бил много бърз. Той се вълнуваше за този реванш, но аз започнах да побеждавам и той се отказа. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес