Зареждане

Майкъл Чандлър: Не съм тук за дълго, искам да си изкарам яко

Майкъл Чандлър: Не съм тук за дълго, искам да си изкарам яко
Публикувано на: Август 12, 2020 в 08:24 ч
Бившият шампион на Bellator, Майкъл Чандлър в момента е свободен агент. Ако подпише с UFC той иска директно да скочи в дълбокото.

Без съмнение Чандлър е един от най-големите таланти на Bellator. Той е с организацията още от четвъртата си професионална битка, отбелязвайки в кариерата си атрактивни битки и печелейки няколко пъти титлата в лека категория.

Все още не е ясно дали от UFC ще имат интерес да подпишат с Чандлър, но идеята му да се пробва в конкурентната организация е логична. Но боецът не иска да се бие с кой да е, само и единствено срещу най-добрите в леката категория.

 
"Ако правя рязка промяна, трябва да знаете, че не съм за дълго тук, но съм тук за да си изкарам яко. Не бих искал да се бия срещу някой, който е 20-ти в света. Искам директно битка с някой от топ 5. Искам Фъргюсън, искам Поирие, искам Конър.

Хвърлете ме директно на вълците, човече. Или ще потъна, или ще изплувам."

Незаивисмо с коя организация ще подпише нов договор - Bellator, UFC или ONE, Чандлър ясно даде да се разбере, че иска възможно най-опасният противник за възможно най-много пари.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес