Зареждане

Майкъл Чандлър: Най-добрите винаги са били в UFC

Майкъл Чандлър: Най-добрите винаги са били в UFC
Публикувано на: Януари 22, 2021 в 14:00 ч
Майкъл Чандлър твърди, че най-добрите бойци в света винаги са били в UFC. 34-годишния американец е бивш шампион на Bellator в лека категория. Този уикенд той ще направи своя дебют за UFC и ще се бие с Дан Хукър в подглавната битка на UFC 257 в Абу Даби.

Чандлър е с рекорд 21-5 в ММА и се намира в серия от 2 поредни победи с нокаут в първия рунд. Той приключва 16 от своите съперници и печели 5 от последните си 6 битки в клетката.

Предстои да видим как ще се представи Чандлър в UFC. Той споделя, че винаги е тренирал за този, който е номер 1 в света, а той винаги е бил под банера на UFC:

Бях извън UFC доста години. Всеки път, в който съм тренирал за битка, не тренирах за моя съперник, а за този, който е номер 1 в света. Най-добрите винаги са били в UFC. Винаги съм тренирал за този, който е номер 1, а той е в UFC. Оглеждам се за конкуренцията. Последния път в Абу Даби видях Гейджи и Нурмагомедов. 

Това са бойците, с които винаги съм искал да се бия. Сега вече имам този шанс. Трябва да си свърша работата този уикенд. Ще срещна най-трудната конкуренция в моята кариера. Аз обаче имам победи над Еди Алварес и Хендерсън, които бяха шампиони в UFC. 

Състезавам се на високо ниво още от ранна възраст. Мечтах си за този ден и сега ще се възползвам. Всички тези момчета са най-добрите в света. Лека категория е най-интересна. Сега е перфектен момент за мен да се включа в категорията. 

Съгласни ли сте ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес