Зареждане

Майкъл Чандлър: Чарлз Оливейра ще победи Махачев

Майкъл Чандлър: Чарлз Оливейра ще победи Махачев
Публикувано на: Август 7, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на Bellator и бивш претендент за титлата на UFC в лека категория (до 70 кг), американецът Майкъл Чандлър изрази мнение, че бразилецът Чарлз Оливейра е фаворит в двубоя с дагестанеца Ислам Махачев.

Букмейкърите не са съгласни с мнението на Чандлър и обявиха Махачев за сериозен фаворит в битката с бразилската звезда. Битката между Махачев и Оливейра ще се проведе през октомври на турнира UFC 280 в Абу Даби.

Залогът е вакантната титла в лека категория. Чандлър се би с Оливейра за златото преди година и загуби с нокаут. Сега той ще следи новата битка за титлата и прогнозира победа за Оливейра.

„Мисля, че Чарлз Оливейра ще си свърши работата. Не че искам да кажа, че Ислам не е велик боец и няма да може да стане шампион. Според мен обаче няма причина той да бъде смятан за фаворит срещу Оливейра.

И фактът, че Чарлз Оливейра буквално довърши всички съперници, не може да не се възхищавам. Възходите и паденията, през които премина, го правят номер едно в лека категория на тази планета. 

Така че се отнасяйте с уважение към името на Чарлз Оливейра. Предполагам, че този човек просто ще излезе и ще довърши противника”, каза Чандлър в YouTube канала на MMA Junkie.

Ще успее ли Оливейра да бие Махачев ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес