Зареждане

Майкъл Биспинг иска Чимаев да се бие с Кенъниър

Майкъл Биспинг иска Чимаев да се бие с Кенъниър
Публикувано на: Февруари 6, 2024 в 12:00 ч
Хамзат Чимаев все още не знае срещу кого ще се изправи в следващата си битка в UFC. Според Майкъл Биспинг Чимаев трябва да се бие с Джаред Кенъниър.

След последната победа над Камару Усман, Хамзат Чимаев настоява за шампионска битка. За негово съжаление Дрикус Дю Плесис го отрязва, защото иска да се бие с Израел Адесаня. Наскоро Кенъниър сподели, че иска да се бие с чеченеца, за да излъчат претендент за златото в средна категория.

Чимаев не отговори на това предизвикателство, защото UFC му обещали шанс за титлата. Биспинг има идея за бъдеща битка на Чимаев и сподели, че той трябва да излезе срещу Кенъниър. Джаред щял да бъде голям тест за Чимаев, който има големи амбиции.

"Според мен перфектният съперник на Хамзат е Джаред Кенъниър. Разбира се, има и потенциална битка с Шон Стрикланд. Бих искал да видя такава битка, но битка с Кенъниър би била също толкова добра. 

Ако не успее да победи Кенъниър и да подобри кардиото си, ще има сериозни проблеми по-нататък. Може би причината за липсата на кардио е, че не си пести енергията. От самото начало върви напред и се бори.", сподели Биспинг.

Това ли е битката, която трябва да се случи ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес