Зареждане

Max Holloway към отпадналия от UFC 218 Frankie Edgar

Max Holloway към отпадналия от UFC 218 Frankie Edgar
Публикувано на: Ноември 9, 2017 в 09:43 ч
 
 Последните новини гласят, че Frankie Edgar е контузен и няма да може да се изправи срещу Max Holloway в главното събитие на UFC 218, както беше очаквано. Самият Holloway обаче ни успокоява, че той все пак ще се бие на 2-ри декември. В социалните мрежи той се обърна към отпадналия си опонент.
 
"Травмите са част от играта. Frankie Edgar е сериозен. Желая му бързо възстановяване. Хората в Детройт са корави копелета. Те заслужават най-добрите двубои и затова ще ги получат. Ще се бия, без значение какво се случва. Бъдете готови, ще се видим скоро!"
 
Желаещите да се изправят срещу Holloway поне не са малко. Сред тях са не само Ricardo Lamas и бившия шампион Jose Aldo, но и Cub Swanson, който с удоволствие би отмъстил за загубата си от Holloway.
 
Cub Swanson се очаква да се изправи срещу Brian Ortega, като това щеше да бъде последната му среща по договор, но най-вероятно ще иска да сключи нов договор с федерацията, ако бъде извикан да се изправи срещу Max Holloway. Удобен момент, имайки предвид, че от UFC се опитват на всяка цена да спасят главната среща за UFC 218.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес