Зареждане

Масвидал: Супер сериозен съм за битка с Канело

Масвидал: Супер сериозен съм за битка с Канело
Публикувано на: Ноември 5, 2019 в 19:03 ч
След като по-рано Хорхе Масвидал сподели, че е готов да сложи боксовите ръкавици и да се изправи срещу Саул Алварез, той потвърди това намерение и то с доста сериозен тон.

Масвидал и Алварез записаха силни победи през уикенда, а зрителите на боксовата галавечер гледаха на живо на големи екрани в залата и финалната среща на UFC 244, в която кубинецът взе титлата за "Най-гадно копеле".

Вижте също: Зрителите на Ковальов vs Алварез гледаха UFC 244 в залата 

За ММА атлета това е знак от съдбата и той отново потвърди, този път пред репортера Ариел Хелуани, че иска да сложи боксовите ръкавици за битка с мексиканеца.

"Супер сериозен съм за боксова битка с Канело Алверз. Дайте ми шанс и ще ви покажа таланта си. Чувствам, че мога да шокирам света. Канело по-добър боксьор ли е от мен? Той е нанесъл десетки хиляди повече леви прави от мен, защото това прави сутрин и вечер - да, по-добър боксьор е.

Но аз мога да покажа някои елементи, на които боксьорите не са свикнали и да разбия тотално играта на Канело. Да, човече. Аз съм по-голям натурално от него. Удрям като камион. Когато съм с боксовите ръкавици, няма да ме е страх, че ще си счупя ръката, така че ще удрям още по-силно."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес