Зареждане

Масвидал: Ковингтън ми яде от храната и ме предаде за лайкове

Масвидал: Ковингтън ми яде от храната и ме предаде за лайкове
Публикувано на: Януари 17, 2022 в 01:00 ч
Хорхе Масвидал се закани, че ще поправи грешката на природата Колби Ковингтън. Двамата ще се бият в главната битка на UFC 272, което ще се проведе през март в Лас Вегас. Масвидал и Ковингтън са тренирали заедно 8 години и от много време феновете искат да ги видят един срещу друг.

Масвидал успя да спечели оригиналната титла, която го направи най-лошото копеле в UFC. Ковингтън от своя страна спечели временната титла преди години. Двамата с Масвидал два пъти се провалиха в бой срещу Камару Усман за безспорната титла в дивизията.

Сега е време тяхната вражда да се пренесе в клетката и да говорят делата. В интервю за медиите "Gamebred" реши да говори за враждата с Ковингтън и сподели:

Вселената ще поправи тази грешка чрез мен. Аз съм човек, който ще те държи отговорен за това, което приказваш. Винаги съм бил такъв и Ковингтън го знае. Аз ходя на местата, които той посещава и искам да се срещна с него. Той обаче вече не ходи по тези места. Искам да му задам някои въпроси от мъж към момче. 

Спал е на моя диван, ял ми е от храната. Аз му помогнах да влезе в медиите. Защо ми обърна гръб за някакви лайкове въс Фейсбук ? Такава кучка ли си ? Грешката си е моя, защото аз му го позволих. Чувствам се наивно и глупаво, защото позволих на този индивид да се приближи до мен и семейството ми. 

Цяла година е спал на дивана ми. Това е нещото, което ме наранява. Моята глупост и това, че бях наивен. Само с едно щракване на пръста ще дойдат 5 коли пълни с хора и никога повече няма да видите Ковингтън в моя град. Аз не съм такъв и искам да оправя нещата като мъж. 

Искам да говоря с него и да видя какъв му е проблема, но не ми позволява. Той е страхливец. Тайрън Уудли каза, че Ковингтън се криел по ъглите в залата. Той обаче става като питбул когато има медии и охранители.
 
Масвидал е аутсайдер в срещата. Ще успее ли да спечели напук на коефициентите ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес