Зареждане

Масвидал: Конър Макгрегър е много дребен и чуплив пич

Масвидал: Конър Макгрегър е много дребен и чуплив пич
Публикувано на: Август 21, 2021 в 03:00 ч
Хорхе Масвидал не е впечатлен от размерите на Конър Макгрегър. Най-лошото копеле в UFC твърди, че той е с размерите на истински мъж, а Конър бил много дребен и чуплив пич. В последните няколко години Макгрегър загатваше за битка с Масвидал, но такава не се случи.

Тогава Дейна Уайт беше на мнение, че Конър е прекалено дребен, за да мери сили с Масвидал. Хорхе към днешна дата е в серия от 2 поредни загуби от Камару Усман, който го победи в срещи за титлата.

Сега Масвидал се цели в нова битка, която да го върне отново в играта за златото. Пред медиите Масвидал реши да поговори за Макгрегър, както и за бъдещето си. Ето какво каза той:

Аз съм с размерите на истински мъж. Конър Макгрегър е много дребен и чуплив пич. Той не иска да се бие с мен. Не можете да му платите достатъчно. Аз нямам нужда от бой с него. 

Аз искам този, който най-бързо ще ме приближи до титлата. До 2 седмици ще разберете името на следващия ми съперник. Ще приема този, който от UFC кажат, че най-бързо ще ме отведе до титлата. 

Кой е следващ за Масвидал ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес