Зареждане

Масвидал: Камару Усман е незначително насекомо

Масвидал: Камару Усман е незначително насекомо
Публикувано на: Април 12, 2020 в 05:00 ч
Хорхе Масвидал няма търпение да влезе в клетката с Камару Усман и да го свали от трона в полусредна категория. Двамата не спират да подгряват феновете за срещата между тях и се разбраха за битка на 18-ти април, но всичко пропадна. Сега Хорхе ще започне да тренира, защото иска да влезе в клетката с шампиона през лятото.

Най-лошото копеле в ММА е в серия от 3 поредни победи с нокаут и иска да изкара възможно най-много пари от битката с Усман, което е причината за провалените преговори за 18-ти април. Разбира се, това е без значение, защото събитието пропадна. Хорхе не се притеснява от борбата на Усман, защото е успявал да победи по-големи зверове от насекомото Усман:


От една част битката с Усман ще е най-голяма за мен в моята кариера, но от друга няма да е такава. Битката е повече от опонентът, който имаш пред себе си. Това също е и момент. Аз ще се бия за титлата и това е огромно. Този ловец на животни е опитомил много по-свирепи животни и диви зверове от това незначително насекомо, което има пред себе си. 

Той ще бъде опитомен тази нощ. Ще укротя този индивид. Този матадор ще укроти дивото животно с лекота. Дори не трябва да казвам нищо. Просто ще го оставя да се самоубие. Една седмица той обича ванилията, следващата е ягода, този човек вече преживява криза на средната възраст и скоро ще го довърша. Просто искам да вляза там и да си свърша работата. Ще го пречупя, когато подпишем за битката. Това момче е скучно. 

Усман не иска да се бие в стойка и не се раздава напълно в борбата. Той обича да е в застои, а аз съм машина за такива. За първи път го видяхме в действие срещу Ковингтън и това беше една скапана кикбокс среща. Хората го похвалиха, защото не беше чак толкова скучен и вкара някои удари. Знаем, че той ще се опита да ме залъже, че ще се бие в стойка, а след това ще се опита да ме събори. Залагам си живота и парите, че няма да ме задържи на земята и няма да ме надиграе в граплинг.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес