Зареждане

Marvin Vettori е поредния, който се провали на допинг тест

Marvin Vettori е поредния, който се провали на допинг тест
Публикувано на: Октомври 29, 2018 в 23:24 ч
Боеца в средна категория на UFC, Marvin Vettori (12-4-1) се е провалил на допинг тест. Доста хора са започнали да се интересуват от неговото завръщане в клетката и днес той реши да сподели с тях, че се е провалил на допинг тест след проба взета през август:

Много от вас ме питат, кога ще е следващата ми битка и затова реших да направя това видео. В седмия ми тест за USADA беше намерено дребно количество остарин в проба, която дадох през август и сега сме към финала на разследването. От USADA не са споделили изявление, защто по новите правила е така. В много от случаите това става случайно и затова не излизат със становище преди да имат доказателства.


Винаги съм бил чист боец. Никога не бих приел съзнателно нещо, което да помогне за представянето ми в клетката, защото вярвам, че всичко зависи от жертвата, отдадеността, кръвта и потта. Това е малка спирка по пътя към моята цел. Веднага щом ми позволят да се бия, ще го направя и ще покажа най-доброто от себе си. 

Искам да благодаря на Jeff Novitzky, който ми помогна през процеса и благодаря на USADA, че пазят спорта ни чист. Благодаря на моят отбор и на тези, които ме следват всеки ден. Не съм спрял да тренирам и никога няма да спра. Целта си остава.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес