Зареждане

Мароканците ще гледат безплатно GLORY 89

Мароканците ще гледат безплатно GLORY 89
Публикувано на: Октомври 3, 2023 в 14:00 ч
Легендата на кикбокса Бадр Хари ще се завърне този уикенд на GLORY 89 в Бургас. Той ще се изправи срещу сериозен опонент в лицето на Уку Юрендал. Битката между двамата ще бъде главна за галавечерта. Залогът е участие в турнира на GLORY при тежките през декември.

Мароканската суперзвезда първоначално трябваше да се състезава на GLORY 88 в Париж миналия месец, но той се оттегли в деня на битката по лични причини след опустошителното земетресение, което удари родината му Мароко.

В резултат на това GLORY обявява официално безплатно предаване на живо за феновете в Мароко, които ще подкрепят Бадр Хари в стремежа му да се класира за GLORY Grand Prix. Безплатният поток на живо в YouTube е достъпен само за фенове в Мароко.

Освен това GLORY дарява печалбите от GLORY 88 на засегнатите от земетресението. Днес беше официално обявено, че „Marocco High Atlas Earthquake Relief Fund“ и „Yallah Nette3awnou“ са двете избрани благотворителни организации, които ще получат дарения.

Очакването е голямо за завръщането на Хари и с възможността за безплатно предаване на живо за мароканските фенове, битката му несъмнено ще привлече много зрители.

Билети за GLORY89 България може да намерите на bilet.bg и на официалната страница на  glorykickboxing.com.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес