Зареждане

Марк Зукърбърг: Илон Мъск не е сериозен за битка с мен

Марк Зукърбърг: Илон Мъск не е сериозен за битка с мен
Публикувано на: Август 15, 2023 в 01:00 ч
Марк Зукърбърг разкри, че спира да се занимава със слуховете за битка между него и Илон Мъск.

Преди няколко седмици Мъск сподели, че е готов да се бие в клетката със Зукърбърг. Първоначално Илон искаше да бъде в Лас Вегас в института на UFC. С течение на времето Мъск си промени решението и каза, че трябва да бъде в Колизеума.

Двамата започнаха сериозно да се уговарят и да тренират с известни ММА бойци. И докато Марк е сериозен в спорта, то Мъск явно само си прави проветрение на устата. Той не е сериозен за битката и Зукърбърг планира да продължи напред.

„Мисля, че всички можем да се съгласим, че Илон не приема това насериозно и е време да продължим напред. Предложих битка, а Дейна Уайт предложи да бъде благотворителна битка.

Илон не потвърди датата, след което каза, че има нужда от операция, а сега иска тренировка в задния ми двор. Ако Илон сериозно мисли за датата и официалното събитие, той знае как да се свърже с мен. 

В противен случай е време да продължим напред. Бих искал да се съсредоточа върху състезанието с хора, които са сериозни за спорта.“, написа Зукърбърг в социалните мрежи.

Да се надяваме, че ще спрат слуховете за такава битка, която има нулев шанс да се случи. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес