Зареждане

Марк Зукърбърг бушониран след ММА спаринг

Марк Зукърбърг бушониран след ММА спаринг
Публикувано на: Октомври 4, 2023 в 07:01 ч
Главният изпълнителен директор на Meta Марк Зукърбърг публикува снимка в профила си в Instagram, на която се вижда с две бушонирани очи и посинял нос след тренировка.

Зукърбърг написа към снимката:

"Спарингът излезе малко извън контрол. Може би трябва да актуализирам аватара си."

Зукърбърг стана известен с афинитета си към смесените бойни изкуства и в един момент се заговори, че се готви за ММА битка срещу шефа на X Елон Мъск, но шумът около потенциалния двубой затихна.

Снимката на Зукърбърг привлече вниманието и на няколко известни професионалисти от света на ММА.


Бившият носител на титлата в средна и полутежка категория на ONE Championship Аун Ла Нсанг коментира снимката на Зукърбърг и заяви: "Може би трябва да държиш ръцете си вдигнати, Марк".

Уил Гомис, който постигна резултат 3-0, откакто се присъедини към UFC, също коментира и каза: "Това, което не те убива, те прави по-силен".

По-рано тази година Зукърбърг участва в турнир по бразилско жиу-жицу в Калифорния и успя да си тръгне с два медала от състезанието.

Преди това 39-годишният Зукърбърг е бил забелязван да тренира и с някои от най-добрите ММА бойци в света, като например " The Last Stylebender" Израел Адесаня.

Въпреки че предложената "Битка на милиардерите" изглежда малко вероятна за осъществяване, президентът на UFC Дана Уайт наскоро говори за хипотетичната битка и заяви, че всички благотворителни организации, които получат дарения от битката, ще бъдат истински победители.

"Нека ви кажа кой ще спечели в тази битка: благотворителните организации, на които ще бъдат дарени парите - добави Уайт.

Те биха били абсолютните победители, защото мисля, че този двубой би донесъл приходи от един милиард долара, а те искаха 90 процента от парите да отидат за благотворителност."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес