Зареждане

Mark Hunt говори за малката кучка Brock Lesnar и за своето оттегляне от ММА

Mark Hunt говори за малката кучка Brock Lesnar и за своето оттегляне от ММА
Публикувано на: Септември 12, 2018 в 10:47 ч
Бившият претендент за титлата в тежка категория Mark Hunt се завръща след броени дни на UFC Moscow. Той ще се бие срещу друг ветеран Alexey Oleynik в главната битка на събитието.

Hunt  все още не е простил на Brock Lesnar от когото загуби през 2016, но битката беше променена на "не състояла се", защото Lesnar се провали на допинг тест. Mark дори заведе дело срещу UFC, защото не успяли да му гарантират честен двубой, а застрашили неговото здраве. Преди няколко месеца стана ясно, че Lesnar се завръща и дори получи шанс за титлата, което разгневи Hunt:

Kак стават тези неща, като това копеле е измамник ? Каква е тази глупост ? Малката кучка е измамник, който взима стероиди.  Той е измамник, който се опитва да те нарани, но в същото време се прави на любезен. Майната му на този измамник. Няма как да си любезен и да търсиш преките пътища чрез забранени вещества. Той не заслужава този шанс, защото хора като него винаги, ще търсят преките пътища с двубоя.

Не исках да го съдя, но казах на Dana, че трябва да му вземе всички пари, защото той не заслужава нищо. С това дело, което заведох исках просто да покажа, че трябва да се играе честно и всички да го видят, но вместо това те продължават да дават шансове на такива измамници.

Говорих с моя мениджър и му казах, че след тази битка искам да се бия на събитието в Австралия или някое друго възможно най-скоро, ако разбира се не съм контузен. Готов съм да се бия в една карта с Tuivasa, дори и да съм в прелимите. Това ще бъде добра битка, като за последно, защото няма по-хубаво от това да се оттеглиш вкъщи от спорта. Това ще е последна битка за мен в UFC, което ще е страхотно. Не съм сигурен дали напълно, ще се оттегля, но определено няма да се бия вече на високо ниво.

За моя опонент Alexey не знам много, но той ме предизвика и сме се срещали един път и ми се видя точен. Знам за неговия ezekiel choke и поработихме върху това. Човек трябва да се учи от своите грешки, както и от грешките на другите, защото ако не го правиш, ще загубиш. Нямам търпение да потануваме с него и мисля, че е добър човек.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес