Зареждане

Mark Hunt: Brock Lesnar е измамник

Mark Hunt: Brock Lesnar е измамник
Публикувано на: Февруари 9, 2018 в 09:02 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Супер самоанеца се завръща тази неделя и ще се изправи срещу Curtis Blaydes. През 2016 Hunt се изправи срещу Brock Lesnar и загуби чрез съдийско решение, но малко по-късно загубата беше променена на несъстояла се битка, защото Lesnar се провали на допинг тест. Договорът на Brock с WWE изтича този април и това породи слухове, че Lesnar ще се бие още един път в UFC. На въпроса какво мисли за слуховете, Hunt отговори:

"Brock Lesnar не трябва да се бие, той е просто един измамник. Трябва да си има отделно шоу за стероидни измамници като него. От UFC се интересуват само за парите, не ги интересуват бойците. В края на краищата, ние даваме лош пример на новото поколение бойци, които идват след нас. Това е спорт на честта и уважението и спорт, в който трябва да постъпваш правилно, а не да се възползваш и да мамиш, за да спечелиш пари. Това е просто жалко. Готов съм да се бия с всеки, който не взима стероиди."

Mark Hunt е прав да се ядосва на бойци вземащи стероиди, защото той се е бил с доста такива. Той даже опита да съди UFC, но засега няма резултат.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес