Зареждане

Марк Хънт: Не Джоунс е велик, а Фьодор! Емеляненко не се зобеше

Марк Хънт: Не Джоунс е велик, а Фьодор! Емеляненко не се зобеше
Публикувано на: Май 13, 2024 в 20:00 ч
Хора като Джон Джоунс или Брок Леснар не заслужават внимание и уважение.

Тяхната кариера е една голяма измама. Такова е мнението на Марк Хънт, който е бивш UFC боец в тежка категория. Независимо дали ни харесва  или не, във всеки спорт винаги има някой, който нарушава предписаните правила по някакъв начин.

Не само собствените им фенове се противопоставят на такива хора, но и редица бойци, които искат да покажат своето недоволство. Много от тях може да са били силно критични, но никой от тях не се чува толкова, колкото ветерана Марк Хънт.

Чудите се какво е общото между Джон Джоунс и Брок Леснар ? В допълнение към факта, че и двамата са страховити бойци, и двамата преминаха през притоворечиво минало, което ни насочва към многократни положителни резултати от допинг тестове.

Хънт дори водеше дело срещу Леснар, UFC и Дейна Уайт, след като Брок даде положителна проба след битката им. Марк загуби делото, но няма да спре да критикува бойците, които се зобят. Той изтъкна и тези, които не ползват стероиди и показа уважение към тях.

„Такива хора бих ги нарекъл слабаци. Хората говорят за тях като за велики бойци, но в действителност всички те са слаби. Вашата цел е да ставате и да изпълнявате задълженията си всеки ден. Ако искаш да си най-добрият, трябва и да работиш здраво всеки ден. Това ли е пътят, който искаш да поемеш ? Стероидите ли са вашият ежедневен хляб ?

 Просто презирам такива хора. Феновете говорят за Джоунс и Леснар като за страхотни личности, които не могат да бъдат съпоставими с никого, но аз мога да кажа само за себе си, че те са просто страхотни измамници, които определено не заслужават внимание или признание. Защо изобщо някой трябва да ги уважава ?

Те измамиха, за да станат най-добрите. Такива хора са слабоумни, без уважение към другите. Изобщо не бива да допускаме подобно нещо в спорта. Фьодор Емеляненко е една от легендите в тежката категория и той никога не е мамил, не е и трябвало. 

Деметриус Джонсън защитаваше титлата си в продължение на няколко години и хващан ли е някога да мами ? Той не беше хващан със стероиди. Тези бойци заслужават специална награда. Те никога не са имали нужда да мамят, за да бъдат най-добрите. Това е доказателство, че може и без стероидите.", сподели Хънт.

Съгласни ли сте с мнението на Хънт ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес