Зареждане

Мариян Димитров се включва в звездния отбор на България в BRAVE CF

Мариян Димитров се включва в звездния отбор на България в BRAVE CF
Публикувано на: Юли 16, 2024 в 08:01 ч
Мариян Димитров се присъединява към топ бойците, които ще представят България в престижното ММА състезание BRAVE CF. Световната организация започва своето европейско турне от събития с 86-тото си издание в Бургас, България.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


В предходните дни бяха обявени топ имена, които ще излязат с българския флаг, а днес стана ясно и че боецът от Стара Загора ще е един от тях.


Димитров е състезател по ММА и самбо, но в последните си няколко битки се би в суровия правилник на бокса с голи ръце. Той записа и победа в първото издание на Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) в България, а за последно се наложи над Константин Влад в Maximum Damage 2 в началото на миналия месец в бокс с ММА ръкавици.

Почти всички негови двубои приключват с нокаут, а статистиката му е 14-4 при професионалните му изяви.


Събитието BRAVE CF до момента събра едни от най-добрите ММА бойци на България, а тепърва ще се обявяват още, както и участниците от чужбина.

Сред имената, които ще защитават честта на Родината са ветеранът, който идва от Xtreme Couture Атанас Джамбазов, атрактивният Живко Стоименов, човекът преборил Хамзат Чимаев - Антон Янчев, 'Върколака' Павел Владев, многократният национален ММА шампион Руси Минев и др.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес