Зареждане

​​Марина Мохнаткина е решена да бие Кайла Харисън

​​Марина Мохнаткина е решена да бие Кайла Харисън
Публикувано на: Април 9, 2022 в 03:00 ч
Марина Мохнаткина е решена да се справи с Кайла Харисън в битката им през май.

Двете ще се бият в главната битка на събитието PFL 3, което ще се проведе на 6-ти май в Тексас. Битката им ще бъде в лека категория и част от турнира на организацията. Победителката в турнира ще спечели златото, както и 1 милион долара.

Мохнаткина е шесткратна световна шампионка и двукратна европейска шампионка по самбо. Освен това тя е осемкратна шампионка на Русия по самбо. Харисън от своя страна е двукратна златна олимпийска медалистка по джудо. Тя е и двукратна шампионка в лека категория на PFL.

Вижте още - Кайла Харисън срещу Марина Мохнаткина през май

В тази битка ще се сблъскат два различни стила на възможно най-високото ниво при жените. Марина е решена да победи или да умре в клетката. 33-годишанта рускиня е с рекорд 6-2 в ММА и е бивша шампионка на FNG. Тя е в серия от 2 поредни победи и не е губила с приключване в клетката.

В интервю за руските медии Мохнаткина коментира битката с Харисън и каза:

"Вярвам, че тя е човек като мен. Тя не е робот. Ако вземем предвид нашите стилове, самбо срещу джудо, тогава самбото е по-разнообразно в техниките. 

Самбото е по-разнообразно от гледна точка на това, че има хватки с краката, които правя със затворени очи. Това е нещо, което тя никога не е правила. 

Тя има пропуски. Кайла работи повече с горната част на тялото, а аз повече с долната. Мисля, че тя има тази празнина. Разбира се, че работят върху това, включително и по защитата. 

Ще спечели този, който е избрал точната тактика. Ще видите всичко на 6-ти май. Решена съм да спечеля или да умра. Нямам друг избор. Сериозно, това е моят шанс."

Коя от двете ще спечели ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес