Зареждане

Мамед Халидов с изявление след загубата от Солдич

Мамед Халидов с изявление след загубата от Солдич
Публикувано на: Декември 20, 2021 в 01:00 ч
ММА легендата Мамед Халидов пусна изявление след загубата от Роберо Солдич. Двамата се биха миналия уикенд в главната битка на събитието, което от полската лига KSW проведоха в Полша. Халидов заложи титлата си в средна категория и я загуби с тежък нокаут във втория рунд.

Опитния чеченец се върна към загубите и печели само 1 от последните си 5 битки в ММА. 41-годишния ветеран вече е с рекорд 35-8-2 в ММА и вероятно няма да се оттегли от спорта. Мамед е легенда на KSW и е бивш двоен шампион.

Този спорт обаче е за млади мъже и сега е времето на Солдич, който стана двоен шампион. В своя акаунт в социалните мрежи Халидов благодари на всички за подкрепата и написа:

Благодаря за хилядите гласове в подкрепа. Питате дали всичко е наред с мен. Имам да извървя няколко малки стъпки. 

Утре ще се срещна с д-р Михалик и както винаги той ще ме измъкне от временното ми неразположение. Благодаря още веднъж за присъствието на тези, които бяха с мен.  

Извинявам се на тези, които не успяха. В дни като вчерашния осъзнавам, че парадоксално има неща, които не се обезценяват с възрастта. Тези неща са сърцата на феновете и вашата енергия.

Време ли е Халидов пак да се оттегли от ММА, но този път завинаги ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес