Зареждане

Максим Сорока: Искам да довърша Живко на земя!

Максим Сорока: Искам да довърша Живко на земя!
Публикувано на: Март 28, 2023 в 15:00 ч
Източник: Спортната Джунгла
Украинският боец Максим Сорока иска да приключи Живко Стоименов на земя в предстоящата битка на 22 април. Те ще се срещнат в основния двубой на шоуто „ММА Бушидо“, което ще се проведе в столичната зала „Универсиада“.

„Живко е добър боец. Бие се на високо ниво в KSW, но аз искам да довърша нашия мач на земя – обяви пред „Спортната джунгла“ Сорока. – Работя и върху ударни техники. Искам да покажа нещо ново.“

Украинецът тренира в известната школа Фронтлайн Академи в Бреген (Нор) заедно с ММА звездите Джак Хермансон (UFC), Мартин Хамлет (PFL), Емил Мийк (KSW/UFC).

„Ще е интересен бой. Настройвам се за пълни три рунда. Имам повече от месец за подготовка“, добави Сорока (22 победи, 35 загуби и 1 равен).


Укряинецът в последния мач едва не направи изненада срещу французина Софиан Аисауи.

„Спечелих два рунда и загубих един, но ми дадоха поражение с 1:2 гласа – разказа Сорока. – Лошата серия е свързана с войната. Живея в пълна неизвестност. Не исках да зарязвам моята кариера и затова отидох в Норвегия.

Стресът е голям. Това е нова страна, нови хора. Сега ще видите нещо различно.“

Международната галавечер MMA Bushido е първото събитие в България, което ще се излъчва по спортния гигант DANZ в цял свят. Заповядайте на 22-ри април в зала Универсиада за да наблюдавате на живо събитие от световно ниво с бойци от 10 държави.

Билетите за MMA Bushido 88 са вече в продажба на цени от 30 и 50 лв. и могат да бъдат закупени от Evenitm.bg


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес