Зареждане

Макс Холоуей: Топурия победи бледа сянка на Волкановски

Макс Холоуей: Топурия победи бледа сянка на Волкановски
Публикувано на: Юни 13, 2024 в 02:00 ч
Илия Топурия сега говори как е най-добрият боец в категория перо, тъй като с лекота унищожи бившия шампион Александър Волкановски.

Илия вярва, че не би имал проблем с никой друг в тази категория. Макс Холоуей обаче опровергава тези предположения. Ситуацията с категорията перо на UFC ни задържа за известно време в задънена улица, която съпътства дълги разговори. Съобщава се, че шампионът Топурия е готов да приеме всяко предизвикателство, но просто иска то да се изплати.

Така че, когато Макс беше предложен като възможен опонент, той каза „да“, но настоя Макс да заложи своя емблематичен BMF колан (за най-лошото копеле в играта) в битката. Илия вярва, че лесно ще победи хаваеца, но Макс реши да го върне в реалността. Холоуей твърди, че Топурия е победил бледа сянка на Волкановски, който влезе в битката след тежък нокаут от Ислам Махачев.

Сега Макс няма търпение за битката с Топурия, за да докаже, че може да го победи:

„Мисля, че трябва да е светнало на всеки, който не е напълно глупав. Алекс Волкановски, с когото се би Топурия, наистина е далеч от първоначалното му аз. Алекс не беше себе си в тази битка. Каквато и да е причината за това. Дали е възраст, претрениране или нокаута от Ислам Махачев. Алекс не беше на 50% от нормалните си качества. 

Ако някой ми каже, че Волкановски, който се изправи срещу Топурия, е същият, който се изправи срещу мен, ще ви нарека лъжец. Лично аз смятам, че Алекс все още не се е възстановил от онзи нокаут от Махачев и с минимално време за възстановяване, той загуби от друг опонент.

 Топурия наистина не би могъл да се изправи срещу него в по-подходящ момент. Той се натъкна на обикновена сянка на Волкановски. Това е така. Надявам се скоро да се видим, за да разберем в клетката кой от нас двамата беше прав през цялото време.", каза Холоуей.

Ще успее ли Макс да победи Топурия ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес