Зареждане

Макгрегър ще се завърне, но не знае дали срещу Чандлър

Макгрегър ще се завърне, но не знае дали срещу Чандлър
Публикувано на: Юни 22, 2024 в 02:00 ч
Конър Макгрегър е категоричен, че ще има завръщане от негова страна.

Вижте още - Счупено кутре на крака е причината за оттеглянето на Конър Макгрегър

Ирландската суперзвезда се оттегли от събитието UFC 303, което ще се проведе в края на месеца в Лас Вегас. Негов съперник трябваше да бъде Майкъл Чандлър. Двамата бяха треньори в The Ultimate Fighter, което се проведе преди 1 година. Оттогава не спира да се говори за тази битка, която за съжаление продължава да се отлага.

Макгрегър си счупи пръста на крака и заради това се оттегли от битката. Сега той се възстановява и сподели, че ще се завърне. Конър все още не знае дали ще бъде срещу Чандлър, който може да избере друг съперник вместо да чака ирландеца.

"Човече, бяхме толкова готови за тази битка, че е абсолютно мъчително да го приемем. Имахме загуба на концентрация и участвахме в тренировка, без да носим пълната защитна екипировка. Ударих пръста на крака си и го счупих. Имам нужда от няколко седмици, това е. Феновете го заслужават и ние се приближаваме. Имаше лека загуба на концентрация и неприятна контузия. Това е. 

Научавам си урока и продължавам. Остават ми две битки от договора. Идвам да блесна. Просто трябва да отделя време. Ще се видим скоро. Ще се видим на върха. Чандлър или не.", написа Конър.

Кой трябва да посрещне Макгрегър при завръщането му ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес