Зареждане

Макгрегър изригна срещу Антъни Смит, защото го обвини, че е на химия

Макгрегър изригна срещу Антъни Смит, защото го обвини, че е на химия
Публикувано на: Ноември 27, 2022 в 14:00 ч
Бившият шампион в две дивизии на UFC Конър Макгрегър защити оттеглянето си от пула на USADA в серия от постове. 

"The Notorious" се разпали, след като Антъни Смит го критикува, че е на химия. Антъни вярва, че ирландеца няма как да се възстанови толкова бързо, ако не бил на химия. Реално Конър се възстанови доста бързо след счупването на крака си, което получи в средата на миналата година.

Крис Уайдман също си счупи крака, но все още има проблеми и не може да се оправи напълно. Друга е историята при Конър, а това накара Смит да се осъмни. Макгрегър не му остана длъжен и го съсипа с обиди в социалните мрежи.

„Дързостта на този неудачник! Антъни Смит, ти си загубеняк. Процентът на костите, които се съединяват след такова счупване, е толкова нисък. Аз съм най-тестваният боец за всички времена в бойните спортове. 

Давам всичко на тази игра. Ти - нищо! Смазах метатарзалните кости на крака си 3 седмици преди битката с Хабиб и въпреки това успях да ходя. Не всички наранявания са еднакви.    

Мислех, че Смит си счупи крака в последната си битка. Малък тъпак, посмешище. Дръж името ми далеч от шибаната си уста. Този плъх говорил с Уайдман, защото се притеснявал, че се възстановявам бързо. 

Смит, както много други плъхове в моята игра, би бил по-щастлив, ако не мога да играя отново с децата си по същия начин, както преди.", написа Макгрегър.

Вие вярвате ли, че може да се възстановиш толкова бързо без химия ?0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес