Зареждане

Макгрегър изригна срещу Антъни Смит, защото го обвини, че е на химия

Макгрегър изригна срещу Антъни Смит, защото го обвини, че е на химия
Публикувано на: Ноември 27, 2022 в 14:00 ч
Бившият шампион в две дивизии на UFC Конър Макгрегър защити оттеглянето си от пула на USADA в серия от постове. 

"The Notorious" се разпали, след като Антъни Смит го критикува, че е на химия. Антъни вярва, че ирландеца няма как да се възстанови толкова бързо, ако не бил на химия. Реално Конър се възстанови доста бързо след счупването на крака си, което получи в средата на миналата година.

Крис Уайдман също си счупи крака, но все още има проблеми и не може да се оправи напълно. Друга е историята при Конър, а това накара Смит да се осъмни. Макгрегър не му остана длъжен и го съсипа с обиди в социалните мрежи.

„Дързостта на този неудачник! Антъни Смит, ти си загубеняк. Процентът на костите, които се съединяват след такова счупване, е толкова нисък. Аз съм най-тестваният боец за всички времена в бойните спортове. 

Давам всичко на тази игра. Ти - нищо! Смазах метатарзалните кости на крака си 3 седмици преди битката с Хабиб и въпреки това успях да ходя. Не всички наранявания са еднакви.    

Мислех, че Смит си счупи крака в последната си битка. Малък тъпак, посмешище. Дръж името ми далеч от шибаната си уста. Този плъх говорил с Уайдман, защото се притеснявал, че се възстановявам бързо. 

Смит, както много други плъхове в моята игра, би бил по-щастлив, ако не мога да играя отново с децата си по същия начин, както преди.", написа Макгрегър.

Вие вярвате ли, че може да се възстановиш толкова бързо без химия ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес