Зареждане

Макгрегър: Имах стрес фрактури преди боя с Порие

Макгрегър: Имах стрес фрактури преди боя с Порие
Публикувано на: Юли 16, 2021 в 00:00 ч
Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър напусна болницата няколко дни след операцията на счупения му крак. Бившия двоен шампион напусна на акумулаторна инвалидна количка и изглеждаше в добро настроение.

Той дори си тънаникаше известна песен на Д-р Дре и Снуп Дог. Макгрегър сподели, че влязъл контузен в битката с Дъстин Порие и обмисляли да се оттеглят от срещата. Явно заради това в последния момент беше включен Рафаел дос Аньос като резерва.

В крайна сметка Макгрегър се би с Порие и загуби след първия рунд, защото си счупи крака. Ето какво сподели Конър за всичко, което се случи миналия уикенд във Вегас и преди него:

Бях контузен преди тази битка. Хората продължават да питат в кой момент си счупих крака. Може да питате Дейна Уайт и д-р Дейвидсън, който е главен лекар в UFC. Те знаят. Имах стрес фрактури в крака, преди да вляза в клетката. Имаше разговори за отмяна на битката. 

Правих спаринги без предпазители и ритах, така че имах множество стрес фрактури в пищялната кост над глезена. Увивах глезена си на всяка тренировка. Дори направих много тренировки, когато глезенът беше възпален - пак не бих спрял да тренирам. 

Тренирах по гръб и така се научих как да вкарвам тези удари от легнало положение. Ето защо Порие се отдръпа назад, докато му вкарвах лакти и ритници. Това е ужасно място, на което да бъдеш, когато си срещу някой като мен. Просто не може да ми вкараш удари. 

Губиш толкова много енергия, за да вкараш удари, а аз те изхвърлям с лакти и здрави ритници. Това умение развих, тъй като имах повреден крак и трябваше да коригирам тренировката си.

Вярвате ли му ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес