Зареждане

Махачев: Искам Тони, за да покажа, че не е на нивото на Хабиб

Махачев: Искам Тони, за да покажа, че не е на нивото на Хабиб
Публикувано на: Юли 19, 2021 в 04:00 ч
Ислам Махачев иска да накаже всички, които в миналото заплашваха Хабиб Нурмагомедов. Миналия уикенд Ислам успя да се справи с Тиаго Мойсес и го приключи в първата си главна битка за UFC. С тази победа той навлезе в серия от 8 поредни победи и предизвика всеки, който е готов да влезе в клетката с него.

Махачев е готов да се бие с Рафаел дос Аньос, Майкъл Чандлър и Бенеил Дариуш, но ако може да избира, тогава ще е срещу Тони Фъргюсън. В миналото трябваше да видим 5 битки между Хабиб и Тони, но срещата им се проваляше.

Фъргюсън не спира да говори за Хабиб, въпреки че той вече се оттегли от ММА. Пред медиите Махачев разкри следното за бъдещето си и Фъргюсън:

Ако ми дадат шанс да избирам, тогава ще избера Тони Фъргюсън, защото имаме история с него. Хабиб трябваше да се бие с него 5-6 пъти, така че нека приключим историята. Ще приключа това. Ще покажа на всички по цял свят, че Тони не е на нивото на Хабиб. 

Бенеил също е добра битка. Познавам го малко и той е номер 3 в класирането. Той е по-корав от тези, които предизвиках. Ще е голяма стъпка за мен. Знаете ли защо тези момчета постоянно играят в стойка ? Правят го, защото нямат борба и граплинг. 

Аз също имам добра игра в стойка и борбата ми е най-добра в категорията. Aко Майкъл Чандлър ме чува, тогава съм готов и за него. Той идва от Bellator и искам да тествам уменията му. Нека направим още 1 битка в края на годината. Ще приключа още 1 битка тази година и ще съм боец на годината. 

Кой трябва да е следващ за Махачев ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес