Зареждане

Махачев, Диас и Фъргюсън варианти за Конър Макгрегър

Махачев, Диас и Фъргюсън варианти за Конър Макгрегър
Публикувано на: Декември 9, 2021 в 02:00 ч
Дългогодишния треньор на Конър Макгрегър, Джон Кавана разкри вариантите за съперник на своята звезда. В момента "The Notorious" все още се възстановява от счупването на своя крак в трилогията с Дъстин Порие през юли тази година.

За щастие всичко върви по план и Макгрегър ще може да започне да тренира на пълни обороти през април 2022 година. Ако всичко върви по план, тогава би трябвало Конър да се завърне в средата на следващата година.

Кавана твърди, че Макгрегър обича ММА и не спира да говори за титлата в лека категория. Бившия двоен шампион иска отново да се качи на върха и ще се завърне за златото. В интервю за Ариел Хелуани, Кавана сподели:

Трилогията с Нейт Диас е много, много изкушаваща. Това е битка, която ми дава кошмари. Този човек не спира да пресира без значение дали се бие 3 или 5 рунда. Такава битка определено е интересна. Също така и Тони Фъргюсън е битка, която така и не се случи. Говореше се много за нея. 

Мисля, че Фъргюсън има какво още да предложи. Той е много нестандартен страйкър и граплър. Мисля, че изграждането на такава битка би било интересно. Целим се в такива битки за наследство. Обсъждаме бойната техника всеки ден. Той все още говори постоянно за титлата. Какъв е извода от това ? 

Това показва, че Конър все още обича играта. Той обича ММА. Макгрегър ще се завърне за титлата. Тази категория е пълна с убийци. Битка срещу Ислам Махачев би била страхотна по очевидните причини. Нека видим кой ще победи този уикенд. Вълнувам се да видя Конър обратно в играта здрав. 

Кой ще посрещне Макгрегър през 2022 година ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес