Зареждане

Магомед Магомедов: Искам да съм като Хабиб и Магомедшарипов

Магомед Магомедов: Искам да съм като Хабиб и Магомедшарипов
Публикувано на: Април 5, 2021 в 00:00 ч
Магомед Магомедов продължи да впечатлява в Bellator и записа втората си победа под банера на организацията. Преди няколко дни той взе участие на Bellator 255, където събмитна Си Джей Хамилтън.

29-годишния боец в категория петел увеличи серията си на 5 поредни победи и неговата статистика в ММА вече е 18 победи и 1 загуба. Магомед приключва 12 от срещите си и е много благодарен на Хабиб Нурмагомедов и Забит Магомедшарипов, които са му помагали в тренировките.

Магомедов може да се похвали с победа над Пьотр Ян, който е бивш шампион в UFC. Единствената му загуба е именно от Пьотр Ян във втората им битка. Много хора смятат, че Магомедов ще стигне до титлата в Bellator, а той си пожела да е като Хабиб и Забит:

Благодарен съм на всички хора, които ми помогнаха. Благодаря на Хабиб Нурмаогмедов и най-вече на Хавиер Мендес. Познавам Забит Магомедшарипов от детството. Двамата израснахме заедно и той ме познава по-добре от мен самият. Много ми е трудно да правя спаринги с него. 

Благодарен съм им, че ме приеха в техния лагер. Видяхте много неща от мен на земята, които научих от тях. С хора като Хабиб и Забит е много добре, защото дават ценни съвети. Уча много от тях. 

Хабиб ми показа много мои грешки на земята. Искам да съм като Хабиб Нурмагомедов на земята и като Забит Магомедшарипов в стойка. 

Ще успее ли Магомедов да стане шампион в Bellator ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес