Зареждане

Магомед Исмаилов срещу Анатолий Токов в Москва през март

Магомед Исмаилов срещу Анатолий Токов в Москва през март
Публикувано на: Януари 15, 2024 в 03:00 ч
Двама ветерани от руския ММА ще направят реванш през март в Москва.

Магомед Исмаилов и Анатолий Токов ще се срещнат на юбилейната галавечер на чеченската ACA. Битката им ще бъде в средна категория. Тогава се навършват 10 години от първата галавечер на лигата ACB, която се обедини с WFCA и станаха ACA.

В миналото вече видяхме една битка между двамата. Исмаилов и Токов се биха през 2013 година в Москва. Тогава Анатолий спечели със събмишън за 2 минути и 48 секунди. Сега Мага Исма ще търси отмъщение 11 години по-късно.

Токов е с рекорд 31-3 в ММА. Той е бивш боец на Bellator и в последната си битка се би за златото. Анатолий загуби от Джони Еблен през февруари 2023 година и не успя да стане шампион в Bellator. Загубата беше първа за него в лигата и му спря серия от 7 победи.

Той приключва 24 от срещите си и само веднъж бива приключен. Токов печели 24 от последните си 26 битки в ММА.

Исмаилов от своя страна е с рекорд 18-3-1 в ММА. В своята последна битка той победи Александър Шлеменко през декември 2022 година. Така Мага се върна към победите, след като преди това беше загубил от Владимир Минеев.

Магомед приключва 12 от срещите си и 2 пъти пада с приключване. Той губи само 1 от поледните си 14 битки в клетката. Това определено ще бъде битка, която не е за изпускане. Кой от двамата ще излезе победител ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес