Зареждане

Магомед Исмаилов: Пьотр Ян попадна под санкции на UFC 273

Магомед Исмаилов: Пьотр Ян попадна под санкции на UFC 273
Публикувано на: Април 12, 2022 в 02:00 ч
Руската ММА звезда Магомед Исмаилов смята, че Пьотр Ян е попаднал под санкции от съдиите във Флорида.

Миналия уикенд в подглавната битка на UFC 273 Ян загуби с раздвоено решение от Алджамейн Стърлинг. Така Ян се раздели с временната титла и не успя да отмъсти на своя враг. В своята статистика Пьотр вече има 2 загуби от Стърлинг, като 1-та с дисквалификация, а втората с разделно решение.

За съжаление Ян няма да получи незабавен реванш и ще трябва да запише победа, след което да претендира за титлата. На фона на войната между Русия и Украйна, много спортисти от Русия биват подлагани на унижения и санкции. Мага Исма смята, че точно това е станало и в тази битка.

В своя акаунт в социалните мрежи "Плешивия Хищник" коментира битката межуд Ян и Стърлинг и написа:

"Пьотр Ян попадна под санкции. Няма да говоря за всички рундове. Последните четири рунда са разделени наполовина. Два бяха за Стърлинг и два за Ян! Първият рунд е под въпрос. 

Какво трябва да вземем под внимание, или по-скоро съдиите да се съобразят ? Първо, за кого е натиска в първия рунд! Второ, последните два рунда (шампионските) са за предпочитане пред двата начални! 

Общо, както видях, първи, четвърти и пети рунд са за Петя! Но в случая, както разбирам, всички тези аргументи бяха зачеркнати от санкциите! Не мога да намеря друго обяснение за това! 

Петя, това само ще те направи по-силен. Сигурен съм!"

Попадна ли под санкции Пьотр Ян ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес