Зареждане

Люк Рокхолд ще се завърне, но иска нова категория в UFC

Люк Рокхолд ще се завърне, но иска нова категория в UFC
Публикувано на: Ноември 23, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в средна категория Люк Рокхолд не постигна успех в своята първа битка в полутежка категория и отново загуби с тежък нокаут. Той се би срещу Ян Блахович през юли тази година и завърши отново със счупена челюст. Люк навлезе в серия от 2 поредни загуби с брутален нокаут и така губи 3 от последните си 4 битки с нокаут.

Рокхолд виждаше големи неща за себе си в новата си категория и настояваше за битка с Джон Джоунс, но бързо го приземиха. В момента той се наслаждава на времето си извън клетката и ще се състезава срещу граплъра Ник Родригез в Polaris 12 на 30-ти ноември. Рокхолд е готов да се завърне в UFC, но има условие:


Не казвам, че искам да се оттегля, а след това пак да се върна. Не обичам да си затварям вратите в живота. Сега не се бия и ми е добре така. Имам проблеми със свалянето на килограми. Убивам себе си, за да сляза в категория до 83.91 килограма. Вече не се виждам в тази категория. 

Трябва да създадат повече категории. Къде им е категорията до 88.45 килограма ? Създайте я и тогава ще си помисля за завръщане. Аз съм на 35 години, но се чувствам по-млад от тези бойци, които са в 20-те си години. Сега съм здрав и се наслаждавам на живота. Сега се хврълям и в други неща и има доста за покоряване. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес