Зареждане

Lyoto Machida: Искам нокаут над Mousasi, а след това титлата

Lyoto Machida: Искам нокаут над Mousasi, а след това титлата
Публикувано на: Септември 25, 2019 в 05:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория на UFC Lyoto Machida няма търпение да стигне до битка за титлата в Bellator. "The Dragon" се намира в серия от 4 поредни победи и спечели първите си 2 битки за новата си организация. Той вече има нова битка срещу познат съперник в лицето на Gegard Mousasi и двамата ще се бият в подглавната битка на събитието Bellator 228, което ще се проведе в Калифорния този уикенд.

Преди 5 години двамата бойци си спретнаха здрава битка, която продължи цели 25 минути и беше спечелена с единодушно решение от Machida. Сега няколко години по-късно Lyoto иска да спечели титла в още една организация, за да установи своето наследство в спорта и планира да се справи с Mousasi, който се е изпречил на пътя му:


Нямам претенции и просто искам да се бия за титла. Категорията е без значение. Ще приема тази възможност, която дойде първа. Искам да стана шампион и може би някой ден ще стана двоен шампион. Ще бъде идеално да се бия за титлата в полутежка категория. 

Искам в следващата ми битка да се бия за титлата. Вече имам една победа над Mousasi и вярвам, че втората ни битка ще бъде сходна с първата. В първата битка през повечето време бяхме в стойка и мисля, че сега ще бъде същото. Ще бъде една добра битка. Тренирам много моята игра в стойка, за да нокаутирам моите опоненти. Мога да нокаутирам Mousasi. 

Моето състояние е добро и няма да имам проблеми. Ще бъде огромен успех да спечеля титла във втора организация. Нямам идея кога ще спра със спорта. В момента чувствам, че тренирам и се бия на високо ниво. Искам да се бия още няколко години и след това ще видим.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес