Зареждане

Lyoto Machida: Битката в Медисън Скуеър Гардън е сбъдната мечта

Lyoto Machida: Битката в Медисън Скуеър Гардън е сбъдната мечта
Публикувано на: Юни 14, 2019 в 00:00 ч
Lyoto Machida е щастлив от това, че му се отдаде възможност да се състезава в най-известната зала Медисън Скуеър Гардън. Той ще се изправи срещу друг ветеран в лицето на Chael Sonnen и двамата ще премерят сили в полутежка категория на Bellator 222, а битката им е подглавна за събитието. Този сблъсък е от голямо значение за двамата бойци, защото очакват шанс за титлата. “The Dragon” е готов за срещата и ще даде всичко от себе си, за да си тръгне с вдигнати ръце:


Радвам се много. Не за първи път съм тук, но сега е различно, защото имам битка пред себе си. Фокусиран и концентриран съм преди двубоя. Наслаждавам се на Ню Йорк, защото го обичам и ми харесва да съм сред хората. Гледал съм много срещи в Медисън Скуеър Гардън и сега получих шанс да се бия тук. Това е сбъдната мечта, защото тази зала е специална. 

Аз съм експлозивен боец, който се справя добре срещу борци. Мисля, че той е добра битка за мен от гледна точка на стиловете. Той обича да атакува много и да оказва натиск, а за мен е добре, защото играя на контра. Преминах през добър тренировъчен лагер и сега нямам търпение за битката. Ще търся нокаут.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес