Зареждане

Luke Rockhold вярва, че Yoel Romero е по-лесен противник от Whittaker

Luke Rockhold вярва, че Yoel Romero е по-лесен противник от Whittaker
Публикувано на: Януари 17, 2018 в 09:31 ч
 
Разочароващо беше да разберем, че Robert Whittaker е принуден да се оттегли от срещата си с Luke Rockhold, но съвсем скоро всичко се нареди, когато беше обявено, че вместо това Rockhold ще се изправи срещу Yoel Romero в предстоящото UFC 221.

Самият Luke Rockhold изглежда е доволен от промените, тъй като вярва, че тази среща ще бъде по-лесна от първоначалната.

"Не е идеалната ситуация, разбира се. Ще пропътувам целия свят, за да се изправя срещу някого, когото мога да бия и на улицата. Исках да се изправя срещу Whittaker. От много време очаквах срещата с него, но явно има здравословни проблеми. Желая му всичко най-добро. Знам, че не е мъж, който да се откаже току-така. Уважавам го, желая му всичко добро и се надявам да не е нещо сериозно. Yoel беше резервният вариант и съм готов за двубоя с него, стига парите и титлата да са налице."



"Смятам, че Yoel има повече слаби места, от които ще мога да се възползвам. Има силна психика - може да продължи, дори когато е изморен, но ще опитам да накарам самото му тяло да откаже. Има си лимити, има си слаби места. Ще го пречупя. Знам, че е опасен и че няма да се откаже, но ще го изморя до такава степен, че да не може да продължи.

Luke Rockhold беше в серия от 5 поредни победи преди да претърпи загуба от Michael Bisping. Той се завърна срещу бившия шампион David Branch през септември, като сега ще се опита да си възвърне и титлата. Yoel Romero беше в подобна ситуация, когато Robert Whittaker секна серията му от 8 поредни победи. Сега победителят от двубоя между Rockhold и Romero ще се изправи срещу Whittaker за титлата в средна категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес