Зареждане

Логан Пол иска ММА битка с Андрю Тейт в UFC

Логан Пол иска ММА битка с Андрю Тейт в UFC
Публикувано на: Ноември 1, 2022 в 12:00 ч
Логан Пол споделя, че е готов да се изправи срещу Андрю Тейт в ММА битка под банера на UFC.

В последно време Тейт, който е бивш кикбоксьор, флиртува с възможността да се завърне на ринга. Трябва да се отбележи, че Тейт има и няколко битки по правилата на ММА. Андрю записа 2 победи и 1 загуба в ММА между 2007 и 2010 година. 

При аматьорите в ММА Тейт също има 2 победи и 1 загуба. Една от победите е срещу Люк Барнат, който е бивш боец на UFC. Говорейки в подкаста „TimboSugaShow“ на Шон О’Мали, Логан Пол каза следното по адрес на Андрю Тейт: 

„Това, което говори той, няма абсолютно никакъв смисъл. Неговите изявления са толкова смели, че е отблъскващо. Мисля, че хората не разбраха това, което за нас беше много ясно. Никога не съм харесвал Тейт. 

Намирам го за забавен, по същия начин, по който вие намирате за забавен един клоун. Може би бих се възползвал от възможността да го издигна, но само за една вечер. 

Само за една нощ, в която да му обърна лицето наопаки. Ще го накарам да се прибере в инвалидна количка, а брат му ще държи ръката му в линейката. Тейт, не те харесвам. Искам да те разбия.

Имам решение. Защо не направим нещо, което и двамата никога не сме правили ? Двамата сме с чиста статистика в ММА. Имаме по 0 победи и 0 загуби. 

Нека влезем в шибания осмоъгълник, братко. ММА битка, аз срещу Тейт в UFC.", каза Пол.

Искате ли да има такава битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес