Зареждане

Лобов предлага да се бие безплатно със Зубайра Тухугов

Лобов предлага да се бие безплатно със Зубайра Тухугов
Публикувано на: Октомври 11, 2020 в 02:00 ч
Артьом Лобов изгаря от желание да отмъсти на Зубайра Тухугов, който преди 2 години удари Конър Макгрегър във Вегас. Веднага след края на боя между Хабиб Нурмагомедов и Макгрегър стана масово меле, а Тухугов издебна в гръб ирландеца и го удари. Тогава имаше насрочена битка между Тухугов и Лобов, но от съображения за сигурност от UFC решиха да я отменят.

Дейна Уайт се закани да уволни Тухугов, но Хабиб се застъпи за него и го спаси. Към днешна дата Лобов не е боец на UFC, а Зубайра все още се биe под техния банер. В края на миналия месец Тухугов загуби с раздвоено решение от Дауду.

Лобов от своя страна ще се завърне в ММА за битка с Илс Жирун на събитието ARENA FIGHT 2, което ще се проведе през декември във Франция. Артьом ще се опита да спре серията си от 3 поредни загуби и настоява за шанс срещу Тухугов. Ето какво каза Лобов, който няма да вземе пари за тази битка:

Зубайра Тухугов скочи веднага след боя между Хабиб и Макгрегър. Вече казах, че нямам проблем с това, че го направи. Мога да си затворя очите и да го забравя, защото емоциите бяха големи и може да се е поддал на момента. Той обаче се прибра у дома, успокой се и записа видео, в което се хвали, че ударил Макгрегър. 

Ако той влезе в клетката за 5 секунди с Конър, то Макгрегър ще го размаже. Вижте неговите представяния в клетката. Той няма да има шанс дори да докосне с пръст Конър. Те обаче скачат, когато са 20 и са като група хиени. Те са смели само тогава, когато са повече. 

Когато са 1 в 1, тогава са тихи. Трябва да получа тази битка и това е. Вече казах, че не искам пари за тази среща. Ако ми дадат пари, то аз ще ги раздам за благотворителност до стотинка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес