Зареждане

LFA уволниха легенда на UFC, защото бил на протест в САЩ

LFA уволниха легенда на UFC, защото бил на протест в САЩ
Публикувано на: Януари 14, 2021 в 14:32 ч
Членът на залата на славата на UFC, Пат Милетич повече няма да коментира битки на ММА организацията Legacy Fighting Alliance / LFA /. Наскоро бившият шампион на UFC разкри, че от LFA са прекратили договора му, след като е участвал в неотдавнашните протести в подкрепа на президента Доналд Тръмп.

Те се проведоха във Вашингтон и в крайна сметка избухнаха във въстание в сградата на Капитолия, където загинаха петима души, включително полицай от Капитолия. Милетич се оправда, че не е участвал в насилствените прояви, но бил уведомен от LFA, че са под огромен натиск и това е причината да го разкарат.

Според служители на LFA обаче, Милетич е отстранен от екипа за предстоящата карта LFA 97 на 15 януари, тъй като компанията провежда цялостно разследване, но не е взето решение за бъдещето му с промоцията.

Само преди дни Милетич също беше публикувал няколко снимки от протестите, като същевременно направи твърдения, че насилието е причинено от Антифа, а не от поддръжници на президента Тръмп. Милетич сподели, че обича хората от LFA, но въпреки това ще продължи да се бори за свобода.

54-годишния ветеран е първият шампион на UFC в полусредна категория и печели турнира на UFC в полусредна категория през 1998 година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес