Зареждане

Леон Едуардс преподписа с UFC

Леон Едуардс преподписа с UFC
Публикувано на: Януари 23, 2020 в 00:00 ч
Леон Едуардс, който е един от най-добрите в полусредна категория на UFC преподписа с организацията. 28-годишния боец от Ямайка е с рекорд 18-3 в ММА и се намира в серия от 8 поредни победи. За последно той губи с решение от Камару Усман през 2015 година. Едуардс получи златен шанс и ще се бие с бившият шампион Тайрън Уудли в главната битка на UFC Fight Night 171, което ще се проведе в Лондон през март.

Леон е в топ 5 на полусредна категория в UFC и победа срещу сериозен съперник като Уудли ще му гарантира шанс за титлата. Наскоро той е подписал нов договор, който ще му гарантира по-добри приходи и в своя акаунт в социалните мрежи Леон се закани, че ще унищожи Уудли, а след това ще гони пояса:


Вълнувам се от това, че преподписах с най-добрата ММА организация в света. Направих страхотна серия в UFC и сега този нов договор ще осигури по-добри финанси за мен. 

Тази година ще направя моя поход към титлата. Предстои ми битка със застаряващата рап звезда Тайрън Уудли. Ще го унищожа и ще увелича победната си серия.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес