Зареждане

Леон Едуардс: От UFC не искат да стана шампион

Леон Едуардс: От UFC не искат да стана шампион
Публикувано на: Септември 26, 2021 в 02:00 ч
Леон Едуардс е един от най-добрите в полусредна категория. Той е в серия от 9 поредни победи и няма загуба в последните си 10 битки. За последно Леон загуби с решение от Камару Усман през 2015 година.

"Rocky" губи само от Усман в последните си 13 битки, но това не е достатъчно, за да го видим в бой за титлата. През юни тази година Леон успя да победи Нейт Диас, но и това не му стигна, за да заслужи реванш с Усман.

След месец Камару ще направи реванш с Колби Ковингтън, а Едуардс ще чака доста за реванш. От UFC искат да му уредят битка с Хорхе Масвидал, а в това няма никакъв смисъл. Масвидал е в серия от загуби, но почти сигурно Уайт ще притисне Леон да приеме.

В интервю за Ариел Хелуани Едуардс реши да поговори за UFC и каза следното:

Не знам дали ще получа шанс за титлата. Вече изминаха 6 години от последната ми загуба. Ковингтън загуби от шампиона, а след това победи Уудли, който се контузи. Колби беше неактивен цяла година и получи шанс за титлата. 

Аз спечелих 10 поредни победи и винаги имам нужда от още 1 победа, за да получа шанс. Винаги казват, че трябва още 1 победа. Виждам как от UFC искат да загубя, но това няма да се случи. Няма да загубя. 

Аз вярвам, че ще стана шампион в полусредна категория, а от UFC се опитват да ме държат настрана. Аз вярвам, че титлата се задава. Имам нужда от привилегията на Дейна Уайт.

Ще успее ли Едуардс да стигне до титлата ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес