Зареждане

Леон Едуардс: Аз трябва да се бия с Усман, а не Ковингтън

Леон Едуардс: Аз трябва да се бия с Усман, а не Ковингтън
Публикувано на: Юни 14, 2021 в 00:00 ч
Леон Едуардс вярва, че той трябва да е следващ за титлата в полусредна категория. Миналия уикенд в Аризона Едуардс успя да се справи с Нейт Диаз и навлезе в серия от 9 поредни победи. Леон загуби с решение от Камару Усман през 2015 година и сега иска шанс да отмъсти.

Той губи само 1 от последните си 13 битки в клетката и определено заслужава шанс. За съжаление обаче Дейна Уайт планира да даде нов шанс на Колби Ковингтън, който да се бие за титлата с Усман през есента.

Президента на UFC предложи на Едуардс да се бие с Хорхе Масвидал, докато чака своя шанс за титлата. За Леон няма полза да рискува в битка с Масвидал и пред медиите той сподели следното:

Чувствам, че аз трябва да се бия за титлата. Вече съм в серия от 9 или 10 поредни победи. Никой друг не прави това, което правя аз. Предложих им да се бия с Чимаев, Мохамед и Диаз. Тези момчета дори не са в топ 10 на категорията. Само аз се съгласих на битки с тях, докато другите просто се оплакват и стоят. 

Само аз излизам срещу тези корави момчета и ги бия. Със сигурност заслужавам шанс. Всички останали се оправдават. Те знаят, че аз съм истински. Аз съм човека за титлата. Ако аз не заслужавам шанс, тогава кой заслужава ? Ковингтън не заслужава шанс. 

Уудли се контузи в битката им и сега той заслужава шанс ? Аз не съм се оправдавал. Приех загубите и си проправих път към златото. Кой друг го заслужава ?

Кой трябва да е следващ за Усман ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес