Зареждане

Легендата Jose Aldo нокаутира Renato Moicano във втория рунд

Легендата Jose Aldo нокаутира Renato Moicano във втория рунд
Публикувано на: Февруари 3, 2019 в 05:00 ч
Легендарния бивш шампион в категория перо Jose Aldo се завърна и се изправи срещу своя сънародник Renato Moicano. Двамата се биха в подглавната битка на събитието във Форталеза и в първия рунд двамата изчакваха да видят какво ще предложи другия. Леко предимство имаше Moicano, който вкара няколко добри удари на Aldo, но опасност за него нямаше.

В началото на втория рунд Jose Aldo реши да тръгне здраво напред в търсене на нокаута той успя да нарани Moicano с удар в тялото последван от здрави леви и десни в главата и тялото Moicano опита да избяга и да се възстанови, но Aldo не му даде да си поеме глътка въздух и продължи наказателната акция, която принуди рефера да прекрати срещата в първата минута от втория рунд.


Това е втора поредна победа с нокаут за Jose Aldo, който сподели, че иска да се завърна на UFC 237 в Бразилия като предизвика Anthony Pettis, който прие и най-вероятно битката ще бъде организирана. Moicano се надяваше, че ще победи и ще получи шанс за титлата, но с тази загуба се отдалечава от нея и инкасира втора загуба в UFC, която прекъсва неговата серия от 2 поредни победи.











А ето и как Aldo се хвърли в публиката и започна да празнува с тях след победата:






Веднага след тази победа Aldo беше предизвикан от Alexander Volkanovski:






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес